Очевино е , че Русия е една психиатрия, управлявана от пациентите си. Когато не е възможно лудият да се върже, то поне трябва да се изолира.

Фашизирането и милитаризирането на руснаците не е от вчера. То е тяхната същност.

 Целта на Русия е ясна. Да довърши геноцида срещу украинския народ, започнат през 1933 г., да отцепи и русифицира цяла Източна Украйна и черноморското крайбрежие до румънската граница, като паралелно с това се опита да постави марионетен режим в Киев, който да е послушен и да прави това, което Кремъл нарежда. Целта на руснаците е да прогонят чрез всяване на страх, терор и разрушения максимален брой украинци, а покрай тях и 500 000 българи, за да си осигурят мнозинство в цели региони. Обикновен нацизъм.

1940 г. В Катин руснаците избиха с изстрели в тила над 22 000 полски офицери, генерали, политици, учени и ги заровиха в общи гробове.

Срещу Русия трябва да бъде наложено тотално и безапелационно търговско ембарго!!!

Първо петролът! Чрез него Кремъл храни фашизираната си армия от орки и там трябва най-бързо да бъдат насочени общите ни усилия. После газа! Постепенно, в рамките на до 24 месеца трябва да се изградят алтернативни газопроводи и да се форсира изграждането на терминали за втечнен газ, които да позволят постигане на 100 %  независимост от руски газови доставки.

Хора, разберете! Тази империя няма да се промени. Дори и утре да ни разиграят цирк със свалянето на Путин, само след няколко години отново ще се превърнат в агресивно чудовище.

1933 г. Харков, Украйна. Над 6 милиона украинци бяха унищожени от руснаците чрез Гладомор. Живите не смогваха да погребват мъртвите.
Харков, Украйна, 1933 г. Издъхнали от глад украинци, след като руснаците изземат всички храни и блокират украинските градове и села.

Необходимо е ЕС и САЩ да обяват санкции срещу всяка компания, която се опита да внася или да продава  на  Русия храни, медикаменти и всякакви фармацевтични продукти, резервни части и оборудване във всички отрасли на икономиката.

То е достатъчно да се забрани само вноса на авточасти от големите автомобилни концерни и им гледай сеира тогава, как само след някоко месеца всички ще тръгнат пеша и ще се върнат в 19 век. Заводите Лада впрочем сами спряха работа още на втората седмицая след руската агресия, защото необходимите части от Румъния не се доставят.

На руските граждани трябва да бъде забранено влизането в ЕС с изключение на случаите за животоспасяващи операции и лечение. Изключения за останалите може да се прави само при отказ от руско гражданство.

Териториите, в които руснаците избиват чрез гадна смърт и терор над 6 милиона украинци през 1933 г. По същото време унищожават и половината казахи – 2 милиона човека.

Русия трябва да бъде изключена от всички международни организации, спортни и културни форуми!

Санкциите трябва да действат докато Русия не изплати и последния милиард обезщетение на Украйна за нанесените щети, както и персонални обезщетения на семействата на всички загинали, за разрушените домове, както и да компенсира милионите бежанци, принудени да бягат от руския фашизъм!!!

Тази империя не е спряла да воюва и да мачка народи през цялата си история. Ние виждаме, че геноцидът срещу украинския народ, който руснаците извършиха през 1933 г., днес отново се превръща в официална държавна политика, която е подкрепяна от мнозинството руснаци.  Руснаците стъпват върху престъпленията на дедите си, които унищожиха над 6 милиона украинци и русифицираха части от Източна Украйна и приемат това за съвсем нормално. По същия начин постъпиха и с казахите, унищожавайки чрез Гладомор половината население на Казахстан.

Без политици като Меркерл и Борисов войната нямаше да бъде възможна. Те са пряко отговорни за случващото се днес в Украйна и тяхното съдействие за режима на Путин днес се измерва със смъртта на хиляди невинни украинци.

Нека да припомним, че преди това изселиха от Крим всички българи, гърци, арменци и кримски татари и в техните домове заселиха руснаци.

Руският империализъм и шовинизъм през последните столетия не е променял своите методи, цели и средства. Сменял е само носителите им.  След императора и дворянството дойдоха руските болшевики, които продължиха още по-стръвно и агресивно да налагат „руский мир”.

Веднага след Първата светован война Русия нападна и окупира отново Украйна, после нападна Полша и Финандия, където бе бита, а след тях нападна и отново окупира Грузия и Армения, като ги загроби в СССР до 1990 г.

През 1939 г., след като се съюзи с Хитлер, Русия нападна заедно с него Полша и си я поделиха. Тогава руснаците избиха целия полски елит, над 22 000 полски офицери, генерали, министри, учени. Поредния геноцид, целящ да лиши полския народ от елита му.

Последваха агресии в ГДР 1953, Унгария 1956, Чехосовакия 1968 г. , където руснаците отново смазаха с насилия народната съпротива и избиха хиляди хора, за да запазят господството си и да могат да паразитират  върху тези държави.

Фашистките методи на руснаците вътре в империята също се прилагаха паралелно с агресивната външна политика и тук само ще отбележа съдбата на таврийските българи, които почти напълно бяха унищожени чрез насилствена депортация в Сибир.

Грузинец оплаква загиналия си брат след руската агресия в Грузия, 2008 г.

Неслучайно днес  в Русия десетки народи са на ръба на изчезването си, а от някои от тях са останали едва по няколко десетки човека.

Агресията в Афганистан, където загинаха 3 милиона цивилни, жени, деца, старци, е най-показателна за фашистките методи на война, които Русия прилага чрез тотален терор и избиване на цивилно население.

След разпадането на СССР нормалния демократичен свят подаде ръка на руснаците. Западът заля Русия с хуманитарни помощи, а хора като Путин дори направиха първите си милиони точно от спекула с тази помощ.

И какво направи руснака с подадената ръка?

Плю на нея. Вместо да се присъедини към нормалния свят и да си направи държава с нормални правила и закони, той много скоро започна да удря отново с юмрук по масата. Престъпният елит в Русия, ръководен от ченгета като Путин, изгради силови групировки, обсеби национаните ресурси и си произведе олигарси милиардери с малки собствени армии от мутри. Несучайно от Русия избягаха над 20 милиона руснаци, защото разбраха, че свинщината ще продължи. Над 10 милиона избягаха по време на мандатите на Путин. От Русия бягат нормалните хора, онези, които искат да живеят в общества със законност и правила.

Голяма грешка е да се преговаря с Русия. Години наред западните политици я третираха като нормална държава. Политици като Меркел и Борисов обслужваха схемите на руския енергиен империализъм през всичките си мандати и днес виждаме резулатата. Тази война нямаше да се случи, ако не бяха политици като Меркел и Борисов. Забележете, че Русия нападна Украйна едва след като бяха изградени алтернативни газопроводи, заобикалящи Украйна и Полша. И то с наши пари. Те упорито работеха в полза на руския енергиен монопол и загробването на немската и бъгарската икономика с тотална зависимост. Злината не идва сама. Покрай това в политическия и икономическия  живот  навлезе силно руско влияние и брутално лобиране за руските енергийни интереси, както и обвързване на цели политически групи и партии с мръсните руски пари и корупционни схеми. ЕС трябва час по-скоро да бъде прочистен от тях и няма никакъв друг начи освен тотано търговско ембарго!!!

Бъдете сигурни в едно – ако някой европейски политик се противопоставя на това, то със сигурност взима пари от Кремъл. Много пари!

Компромис днес, означава нови руски бомби и ракети утре, нови жертви, нова агресия.

Това трябва да спре! Трябва да спрем да захранваме тази паразитна империя.

Нали са велики?! Да оцеляват сами! Сами да си произвеждат коли, лекарства , дрехи, телефони, телевизори, компютри. Нали Западът е лош?! Нека им дадем възможност да се откажат от нашите продукти и пари!

На 18 март руските фашисти убиха 96 годишния украински дядо Борис Романченко – последният оцелял жив от концагера Бухенвалд. Руснаците сринаха с ракета къщатата му в харковския квартал Салтивка и така довършиха делото на Хитлер.