Да твърдиш, че БСП е алтернатива на ГЕРБ, е все едно да твърдиш, че диарията е алтернатива на запека.
Герберо-комунистическата съветска мърша отново блокира профила ми във Фейсбук.
За пореден път за 30 дни. 4 х 30 дни за последните 200 дни.
Мафията се опитва да заглуши гласа  на Истината.
Този път герберо-комунистическите русофилски помиярчета са скролирали в профила ми 5 години назад, за да открият обидна дума и са я открили в статус от 2013 г., посветен на Станишев.
Представяте ли си, уважаеми дами и господа, какви говна има в главите си тази безродна, продажна  русофилска сган?!
Представяте ли си как тези жалки нищожества са човъркали в профила ми, търсейки повод  да го докладват?!
Скролирали са с часове, за да открият статус с обидна дума. Открили са чак от 2013 г. и са го докладвали организирано.
Представяте ли си каква стройна организация от платени тролчета са  сътворили  съветската мутра-премиер и кремълските му господари?!
Клети безродни нещастници.
Това –  на фона на излезлите данни, че България е на последно място в Европа по свобода на словото в Европа и на 111 място в света.
Впрочем, на последно  място сме по размер на пенсии, заплати, но на първо по демографски срив и бягство на население към други държави. Западни държави, де. Не към Русия. Бягство към държави, в които не е стъпвал руския ботуш и където не упраляват безродни, продажни, русофилски мърши.
На първо място сме обаче по цена на руския газ – най-скъпия газ, който плаща държава в Европа. Най-високи са и надценките при горивата и то при най-ниския акциз и приходи за хазната ни. Държавата ни продължава да губи милиарди годишно.
Това, на фона, че за последните 3 години още триста хиляди млади българи избягаха от Родината, защото не искат и не могат  те и децата им да живеят в кочина. Съветска кочина, в която мафията си има държава.
Всъщност, за последните 10 години от 2008 г. до днес над 1 милиона българи са напуснали страната, заличени от картата са 84 села, други 250 села са останали с под 10 души и са закрити десетки болници и училища.
Блокирането на профила ми съвпадна с коментарите, посветени на поредното национално предателство, извършено от руските проститутки в българския парламент.
КАКВИ СА ФАКТИТЕ ?!
По предложение на двама депутати от Атака и ВМРО , с гласовете на ДПС, ГЕРБ, т.нар.  патриоти, Воля и мълчаливото съгласие на БСП, се приеха  поредните престъпни промени в Закона за приватизация, които ощетяват  държавата ни с десетки милиони.
Вместо държавата ни да получи като неустойка  тези десетки милиони левове заради неизпълнение на приватизационния договор за БМФ, тези десетки милиони се опрощават. Иде реч за около 58 милиона лева само по сделката за БМФ.
От далаверата намазаха и руските собственици на  „Булгартабак холдинг”.
Те също се освобождават от неустойки за неизпълнение на договора. Да припомня, че Борисов хариза целия холдинг на руснаците още в първия си мандат за смешните 50 милиона.

Това остана от завода на Булгартабак в София. Миналата година руснаците изхвърлиха работниците на улицата, сринаха завода, а машините изнесоха в Сърбия. Никой в държавата не защити уволнените работници, чиито семейства десетилетия наред се изхранваха от труда им. Никой в държавата не поиска неустойка от руснаците заради нарушаване на приватизационния договор.

Това остана от завода на Булгартабак в София.
Миналата година руснаците изхвърлиха работниците на улицата, сринаха завода, а машините изнесоха в Сърбия. Никой в държавата не защити уволнените работници, чиито семейства десетилетия наред се изхранваха от труда им. Никой в държавата не поиска неустойка от руснаците заради нарушаване на приватизационния договор. Днес подготвят терена я за поредния МОЛ, я за поредния затворен руска апарткомплекс.

50 милиона?! На толкова е оценена само марката „Виктори” – рецепта, технология, търговско име и пазар.
Да не говорим за заводите на холдинга, складови бази, автотранспорт, складова наличност, почивни станции.
Банката на Путин – Внешторгбанк придоби дял от близо 80% ,
Линк към официалното съобщение за придобиване на холдинга от Внешторбанк:
http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm

Съобщението от официалния руски финансов сайт aum.ru, в който официално съобщават, че Внешторгбанк става собственик на Булгартабак холдинг

Съобщението от официалния руски финансов сайт aкm.ru, в който официално съобщават, че Внешторгбанк става собственик с близо 80% дял в Булгартабак холдинг

А за останалите 20 % – сетете се сами.  Твърди се, че малък дял има депутатът от ДПС Пеевски, но всичко е прикрито зад офшорна собстевност. Дали и колко дял има един мутропремиер, съдете сами.
Е, трябва да имат слуги, които да им обслужват контрабандните схеми, а после и да им гласуват удобни закони. Така работи Кремъл.
Какво направиха руснаците ли?!
Започнаха дива контрабанда към Близкия изток и Турция, и то използвайки канали на терористичната ПКК по линия на контактите на бившата Държавна сигурност.

Снимки на турските финансови органи и митници със заловени от турските власти контрабандни пратки, производство на руската компания Булгартабак.24301472_1586695554706662_6353432241158678431_n

24785226_1586695558039995_4700345009227100330_o

24837312_1586695648039986_5471344239465081162_o

24852218_1586695544706663_8733313006469547215_n

24909750_1586695608039990_5951197405034737156_n

 

След като властите в Турция оповестиха, че на черния пазар в Турция марките на Булгартабак заемат първо място, турските власти удариха няколко големи контрабандни пратки и засмърдя на скандал. Дори се наложи гланият  прокурор да се среща с Ердоган, за да се замазва положението и да се потушава международен скандал.prokuror-205583-810x0
После руснаците закриха завода в София, работниците изхвърлиха на улицата, машините изнесоха в Сърбия, а завода го сринаха. После разчистиха терена, я за поредния МОЛ, я за поредния затворен комплекс.
Впрочем, холдингът е 100% собственик и на веригата Lafka, чрез която руснаците контролират и разпространението на голяма част от пресата, както и пазара на цигари в страната ни.
А сега със закон им опрощават дължимите неустойки за неизпълнение на приватизационния договор.
А спомняте ли си, че западни компании предлагаха за холдинга Булгартабак 1 милиард лева?! 20 пъти повече, отколкото парите, с които руснаците го докопаха в първия мандат на Борисов.
И не се чудете, че вдигат и акциза за безвредните бездимни цигари.
С това ГЕРБ и БСП директно ни казват: Няма да позволим на хората да пушат безвредните бездимни цигари! Те трябва да пушат евтините отровни цигари на руска компания и да продължават да тровят с дим и катран и себе си, и децата си.

Е, явно има какво да заделят за жалките, безродни русофилски помиярчета, които организирано следят и докладват във Фейсбук, за да скрият истината.
Последното място, където може да бъде видяна и прочетена истината. Трохички от огромната кражба за жалки помиярчета и клети журналя, които нищо друго не умеят, освен да слугуват на мафията. Същества, които по рождение са със заврени ръце и глави в задника. И точно като прасетата, доволни грухтят в кочината си, когато има кой да сипе помийка, за да плюскат.

А прасето не се интересува, когато колят събрата му. Така е и при русофилите.
Мръсна, безродна, продажна, русофилска паплач.
Длъжен съм да го кажа в прав текс, за да го проумее и последният наивник.
Да твърдиш, че БСП е алтернатива на ГЕРБ, е все едно да твърдиш, че диарията е алтернатива на запека.
Да твърдиш, че Корнелия е алтернатива на Борисов, е все едно да твърдиш, че Путин е алтернатива на Медведев.
Да твърдиш, че „патриотите” са алтернатива на ДПС е все едно да твърдиш, че Лукойл е алтернатива на Газпром. Че бълхата е алтернатива на въшката.
Клета съветска кочина.

Хора, опомнете се.
България загива.
Загива националния ни дух, националната ни гордост. Загива нацията ни. Превземат земята ни и икономиката ни.
Превърнахме се в съветски катун, управляван от съветски мутри.

А целта на тяхното управление е точно тази. ФАКТ !