37712766_2011718462173823_4670580216307908608_nСлед като оня ден безродната русофилска сган организира по време на официалното честване на рождението на Апостола да се пеят съветски песни в Карлово,  паметникът на Апостола в Ловеч осъмна също осквернен от мръсната русофилска сган.

Представяте ли си докъде са паднали тези жалки безродни нищожества?! Представяте ли си с какви говна са пълни кратуните на тези русофилски уроди?!

Това, при положение, че Русия чрез своя посланик в Цариград граф Игнатиев стои зад организирането на процеса срещу Васил Левски и неговото отстраняване от ръководството на БРЦК (виж оригиналните документи тук – https://istinata.bg/?p=646 ).

Не им трябва на имперските плъхове независима България. Не им трябва „чиста и свята република“, за която милее Левски. На тях им трябва зависима губерния, която да цедят и точат. Независима българска нация и държава за Русия са просто пречка за експанзия на Балканите и завладяване на Проливите и Цариград.

Точно по тази причина Русия още през 1872 г. не признава Българската църква и Българската екзархия, официално обявена със султански ферман на територия от 220 000 кв км, населени със 7 милиона българи.

Точно по тази причина Русия се договаря веднага след Априлското въстание с Австро-Унгарската империя как да разкъсат и да поделят Балканите и залагат основите на Берлинския договор (виж оригиналните документи тук – https://istinata.bg/?p=62 ).

Точно по тази причина Русия не признава и Съединението ни през 1885 г. , насъсква слугата си Сърбия да ни нападне , а после  организира серия от преврати и метежи с цел присъединяване на България като губерния. Платени с парите, които България плаща по „руския окупационен дълг“, както сами са си го заложили в Берлинския договор – 16 милиона златни лева, равни на 32 000 кг. злато.

Точно по тази причина Русия организира и убийствата на български патриоти като външния ни министър Вълчович и великият Стефан Стамболов, които милеят за независима и силна България.

И днес техните слуги, които от 70 години управляват България, продължават да фалшифицират историята, да се гаврят с паметта на Апостола  и с неговите завети за независима България, за чиста и свята република.

И да припомня думите на Апостола , отправени в писмото му до Каравелов:

„Дочувам, че сте решили да докарате в болгарско миризливия руски ботуш. Ако туй е тъй, лично аз, с мойте кунки, ще ви резна чепките!“