Поредното престъпление срещу човечеството и правилата за водене на военни действия беше извършено в Сирия и то точно навръх Великден. Марионетката на Русия, сирийският диктатор Асад, за пореден път бомбардира цивилно население, главно жени и деца в град Дума.

Снабден с руски самолети и руски химически оръжия (главно зарин), Асад не се колебае да ги използва срещу собствения си народ.  Безсилието му е очевидно. Еничарите  му явно се страхуват да влязат в открит бой с бунтовниците и предпочитат да прочистват терена, като масирано използват бойни отровни вещества, без да ги е грижа, че загиват стотици невинни жени и деца. Така действат страхливците. И то – срещу собствения си народ.

изтеглен файл

a3e5ec16d2cd916772faa7f43b4fd5f3cd189691

1432749

epa05888131 Injured children wait to receive treatment in a field hospital after airstrikes by forces allegedly loyal to the Syrian government, rebel-held Douma, Syria, 04 April 2017. More than 30 people got injured and one got killed. EPA/MOHAMMED BADRA

This photo provided Tuesday, April 4, 2017 by the Syrian anti-government activist group Edlib Media Center, which has been authenticated based on its contents and other AP reporting, shows victims of a suspected chemical attack, in the town of Khan Sheikhoun, northern Idlib province, Syria. The suspected chemical attack killed dozens of people on Tuesday, Syrian opposition activists said, describing the attack as among the worst in the country's six-year civil war. (Edlib Media Center, via AP)

Това е поне тридесет и пета поредна атака с химически оръжия от началото на гражданската война в Сирия и нямаше да се случи, ако ЕС и САЩ, ако НАТО бяха оставили и предишните безчинства без реакция и ненаказани. Докато милиони емигранти, подгонени от ужаса на войната, потърсиха спасение и закрила в Европа.

Да питам аз малоумната русофилска паплач – защо никой не търси спасение при Путин, в Русия. Нали уж той бил спасител?!

Е, вижда се как спасява!!!

Този жалък страхливец, окопал се в Кремъл, заради чийто кортеж отцепват движението на половин Москва, е готов на всичко, за да запази маронетния режим на Асад. Истината е проста – Сирия стои на пътя на газовите коридори за Европа и докато касапницата там продължава, Русия печели от европейския си пазар стотици милиарди долари годишно. Че от какво друго да живее Русия?! Какво да изнася?! Коли ли, телевизори ли, телефони ли, компютри ли, дрехи ли, парфюми ли, сирена и колбаси ли?! При 17 000 000 кв. км. територия внасят 50 % от необходимите им храни.

Катун с ракети, който вегетира и паразитира върху земите и природните ресурси на десетки народи и етноси, които е подчинил във вековната си имперщина.2

Точно конкурентните газовите коридори бяха и причината за мощния корупционен тласък към Ердоган и неслучайно двамата с Путин изведнъж станаха първи приятели.

Явно след срещата на тримата диктатори в Истанбул, Путин и неговото мекере Асад са се е почувствали още по-сигурни, че всичко ще им се размине.

Да, ама този път не само се оля, ами се и насра.

Сега вече се вижда краят на режима на Асад, а Европа за първи път сякаш се разбуди от бюрократичната си дрямка.

Защото и тероризмът, и насилията, и хибридната война на Русия, и грандкорупцията в енергетиката ще продължават, докато Европа плаща милиарди на Русия за руския газ и петрол. Милиарди, с които Русия строи танкове и ракети, насочени срещу нас, милиарди, с които руските олигарси изкупуват цели острови, а Кремъл си купува цели политически партии. Пълен абсурд. Франц Кафка пасти да яде.

ЕС трябва да е наясно – САМО ПЪЛЕН, ТОТАЛЕН И БЕЗУСЛОВЕН ОТКАЗ ОТ РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ДОСТАВКИ И БЪРЗАТА ИМ ЗАМЯНА С АЛТЕРНАТИВНИ МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ТАЗИ ПАРАЗИТНА ИМПЕРИЯ НА КОЛЕНЕ.

Нека не забравяме, че всичко това се случва и на фона на поредния срив на рублата след въвеждане на малко по-ефективни санкции срещу руските олигарси. Една рубла днес вече е равна на 2 стотинки. Повтарям – 2 стотинки. А Путин от 18 години обяснява, че ще изправи Русия на крака. Добре е първо да обясни кой я е поставил на колене, при положение, че от 73 години живее в мир, а половин век контролираше и източваше и половин Европа. Клет кацап.

Е, възможно е в Кремъл вече да са готови и с новия сценария за подмяната му. Ние можем да сме сигурни в едно. Руснаците няма сами да свалят тази позорна власт. Свестните там са малцинство, а държавната машина тотално е овладяна от мафията на КГБ. По-скоро ще разиграят поредния цирк пред Запада, ще жертват джуджето , за да кажат – ми, не бяхме ний, той беше. За да могат пак да клечат за помощи от Запада. Впрочем, помощи, от които Путин през 1991 г. натрупа десетки милиони долари.

А иначе…Тук вече се нарои прекалено голямо количество от малоумна безродна русофилска паплач, най-вече поради пълния контрол над медиите и постояното промиване на мозъци. Нормално е, предвид факта, че над 30 % от икономиката ни е директно в руски ръце, плащаме най скъпия руски газ и горива с най-висока надценка в Европа, а цялата политическа клика е на пряко подчинение на Кремъл. На тези дебили искам да кажа – ето към какво тласкате България. Това ли е вашия свят?! 0000369321-article2Светът на диктаторите, на безправието, светът на корупцията и липсата на правила.  Всъщност, с едно основно правило – каквото му скимне на джуджето в Кремъл или ако премине мисъл под тюрбана в Техеран. Тук ли искате да видите Родината си или като равноправен член в свободна и демократична Европа. В която, впрочем искат да избягат половината от руснаците и арабите…

Не искате ли да видите Родината си, управлявана от нормални и достойни хора,  а не от днешната продажна и зависима безродна русофилска сган?!