Десетки дечица изгоряха живи в Русия.
В МОЛ, собственост на приятелчето на Путин, руския милиардер в долари Денис Штенгелов .
Изгоряха, защото уродите са икономисали от средствата за сигурност и противопожарна охрана.
Но са плащали жалкия рушвет на едни други изроди, за да си затварят очите и при строителството, и при издаване на разрешителните…
Дунапренът в детския кът, откъдето е избухнал пожара, направо се е взривил, облицовката и изолацията (за по-евтино)  са от материали, които отделят гъст отровен дим, а охранител изключва аварийния сигнал, защото си е мислел, че е грешка.
Киносалон, запечатан, за да не влизат гратисчии !!!
Без никаква възможност да излязат, защото не бива някое дете да влезе и да гледа безплатно. Ще фалира Путин. Аварийните изходи са запечатани също.
Звъняли са дечицата  на родителите си, а те са слушали предсмъртните им писъци.
Безпомощни.
Докато по централните руски телевизии излъчват филм за Путин и концерти. Над два часа нито една руска телевизия не отразява трагедията. Сакън, да не развалим рахата на Вова.1355051

„Мы экономим деньги, выжигая поляну“ (икономисваме пари, като палим поляната). Това заяви миналата година милиардерът Штенгелов в интервю, посветено на неговия модел на управление на бизнеса. https://life.ru/t/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8/1101395/roskosh_na_kostiakh_kak_zhiviot_milliardier-vladieliets_trts_zimniaia_vishnia_i_iegho_siemia

Не си играе човека  да плеви бурени, един вид. А направо пали поляната. Е, сега ще прибере милиони и от застраховката.

Такива чудовища ражда престъпния режим на Кремъл. И пак няма да има осъдени, и пак няма да има виновни, а някой нещастен човечец ще обере вината. Както и при трагедията в Беслан, и в Театралния център на Дубровка и в десетки други трагедии.

И винаги бедните, беззащитните, слабите ще поемат всички страдания.

Катун с ракети, в който едни хора със швейцарски часовници за по 50 000 евро, в италиански рокли и английски костюми за по 10 000 евро, с израелски и американски импланти, с френско бельо и парфюми, с немски коли за по 200 000 евро  и американски айфони, лекуващи се и почиващи си в Алпите, на Ривиерата, в Кан, Ница, Сейнт Мориц и т.н …разказват на бедния народ, облечен в китайска ширпотреба и броящ последнитее си рубли … разказват му за постиженията на родината, за това колко е велик Путин и как още през следващата година ще произведем кола като хората и как трябва да се мрази проклетия Запад.

И този катун с ракети ни го дават за пример една камара малоумни безродници, които квичат  от възхищение по Путин и престъпната му банда, крадяща милиарди от Русия, докато народът тъне в несигурност, алкохол, престъпност и корупция. Корупция, която убива.

Да бъдат проклети трижде всички изроди, които поддържат и хвалят престъпния режим на Путин !

И нека Господ  приме невинните душички и да им даде най-белите и леки крила!29060527_160388984788359_1165570142530273796_o

 

Допълнение от следващите часове след трагедията.

От няколко часа в Кемерово върви спецакция около мола за изземане на всички телефони от живеещите в района. Карат хората и да подписват декларации за неразгласяване. Предполага се, че броят на загиналите може и да много по-голям, защото е имало много посетители с безплатни талони, раздавани в деня на изборите от приятелчето на Путин, собственик на мола… Гласуваш за Путин – гориш.

Заб. Към момента на публикуването на горната публикация, повече от 24 ч. след трагедията нито един руски държавник не е посетил мястото на трагедията. Нито Путин, нито Медведев, нито министър, нито депутат от Думата, нито дори губернатора. Сещате ли се защо?! Сещате ли се как ще реагират хората и колко се страхуват плъховете в Кремъл?! Поредното доказателство, че Путин е един страхлив нещастник.

Едва на втория ден след трагедията джуджето от Кремъл се появи в Кемерово, къдетоUntitled

– Моля за извинение лично Вас за това, което се случи на нашата територия (извинява се за протестиращите, а не за инцидента и загиналите)….Това са опозиционни сили… някакви 200 човека, скандалджии. Там изобщо няма роднини на загиналите…
А кремълската мърша стои, слуша и се прави, че вярва.

Това, при положение че на площада сред протестиращите беше и баща, който загуби в пожара и трите си дечица, и съпругата си. (виж видеото – https://www.youtube.com/watch?v=Fot7nIQqLgo )