Преди 74 години българският народ, българската общественост, църква, търговски гилдии, адвокати, депутати в парламента успяха дружно да предотвратят един позор и масово убийство.

С целенасочени действия (протестни, законодателни, управленски и др.) на парламентаристи и общественици българската държава оказва отпор на Хитлеристка Германия и не предприема кампания за изпращане на местните евреи в концлагери. Така са спасени българските евреите – около 50 000 души.

Най-голяма заслуга имат депутата Димитър Пешев, който изготвя протестно писмо, подписано от още 42 депутати, както и софийския митрополит Стефан I Български.

България става първата и единствена държава в Европа, която дава отпор на Хитлер и не предава свои граждани в концлагерите на смъртта.

371

Какво се случва, след като България е окупирана от съветските орки?!

Народният съд, организиран след преврата от 9 септември 1944 г. осъжда 39 от 43-мата депутати, които подкрепят протестното писмо на Пешев срещу депортацията.

20 от депутатите са осъдени на смърт.

Днес едни уроди, наследници на убийците от „народния“ съд, назначени за „патриоти“ от Кремъл, присвоили думата „патриоти“, самонарекли  се „патриоти“, са се наредили  на опашката от национални предатели,  обслужващи руския енергиен империализъм и мафията, гризкайки кюфтенцето от проценти, превърнали от години „патриотизма“ в добре платена професия, нагло се гаврят с паметта на избитите милиони в концлагерите на смъртта, като вдигат ръка за нацистки поздрав.

aushwitz-1

Нагло се гаврят и с българската история и постигнатото от нашите предшественици, когато във времето на най-голямата касапница, нашите държавници и цялото ни общество намериха сили и разум да не станат съпричастни към това масово убийство, ами и не допуснаха държавата ни да стане арена на бойни действия и нито един български войник да не бъде изпратен на фронта.

Днес едно „патриотично“ леке плюе на всичко това и то от позицията на държавния си пост.

До там я докарахме след 70 години безродно комунистическо управление и слугинаж на Русия, че във властта да влизат хора, които не само нямат морални устои, но мислят като нечовеци.

Защото и за слепия е видно, че т.нар. „Патриотичен фронт“ е поредната руска мастурбация върху болната от русофилия България. А какъв дебил може да гласува за тази плява, умът ми не го побира.

Що за урод може да вдигне ръка за нацистки поздрав, да се снима и да публикува снимката си и то от Бухенвалд?! Що за дебил може да си прави майтап върху костите на милиони избити невинни човешки същества?!

При положение, че заема висш държавен пост?!

При положение, че това е съставомерно деяние по смисъла на Наказателен кодекс Чл. 108.

„Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.“

Да припомня, че миналата година в Германия тикнаха в затвора 74 годишен бабишкер с 3 години ефективна присъда, защото публично отрече зверствата на нацизма, докато тук подобни метили се назначават на висши държавни постове.

Клети „патриоти“, майката си трака… Сраха на България съвсем официално и то пред лицето на цяла Европа.

d2