im578x383-_3956

13 000 кт. български пипер беше прегазен от руски булдозери в Тюменска област

Сега разбирате ли защо ГЕРБ предложиха неизбираема кандидатура?! Кандидатура, която да отблъсне сериозен брой потенциални избиратели и да ги насочи към други кандидати?! Мислите ли, че не са правили сериозни проучвания?! Мислите ли, че не са знаели предварително резултата?!
Сега разбирате ли защо твърдя, че България се управлява от руски марионетки?!
Сега разбирате ли, когато твърдях, че политическите инженери на ГЕРБ са същите, които стояха зад НДСВ и СДС?!
И пак станахме свидетели на пълна мимикрия. За пореден път.
Целта е поредна дестабилизация на България. Театър, който се разиграва пред очите на всички ни.
По-точно Большой театр. С режисьори и сценаристи в Кремъл.
При последната дестабилизация от КТБ – банка, регистрирана от руските служби тук още по Живково време, банка, която до последно захранваше обръча от фирми на ДПС, изчезнаха 4 500 000 000 лв. Впоследствие България беше осъдена да плати и 1 200 000 000 лв. за едни безсмислени реактори плюс 300 000 лв. лихви на ден.
България продължава да е единствената държава в Европа, зависима на 100% от руския газ.
И то – най-скъп за България.
Продължава да работи убийствения картел при горивата, който извлича 1 000 000 000 лв. годишно само от свръхнадценката на горивата. От джоба на всеки българин. Само две от руските фирми тук извличат годишни приходи от над 20 МИЛИАРДА ЛЕВА. 1/4  от БВП на България. Без да отчитат и стотинка печалба.
И отново сме пред политическа дестабилизация. След 20 матрьошки кандидат-президенти.
Медиите – под тотален контрол на Кремъл и руските мекерета.
Пеевски само дето не е влязъл още на бял кон в парламента.
Не се чудете защо България продължава да бъде най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати.
С най-много идиоти – русофили на глава от населението.

Плещят всякакви идиоти за излизане от ЕС. Плещят дори почти всички кандидат-президенти.
Какво ще се случи, ако България излезе от ЕС?!
Първо – България ще загуби потока от свежи пари от еврофондовете.
За периода 01 януари 2007 – 31 декември 2015 г. България е внесла в бюджета на ЕС общо 7,1 млрд. лева. За същия период е получила безвъзмездно 24,1 млрд. лева. 17 милиарда отгоре!!!
Същите тия, които плещят за излизане от ЕС, още утре, ако спечелят властта, веднага ще се изметнат, защото са закачени на това кранче. Бъдете сигурни.

Второ – България ще загуби пазара си в ЕС. Пазар, за който изнасяме стоки за над 23 милиарда лева годишно. Българските стоки ще бъдат обложени с мита и практически ще станат непродаваеми и неконкурентни. Да не говорим, че може да се въведат убийствени квоти или изобщо да се забрани внос на много видове стоки. Бъдете сигурни, че целият бизнес ще изпищи, начело с най-големите русофили – едри фабриканти и бизнесмени тук. Първи ще завият на умряло.
За сравнение – преди Русия да наложи санкции срещу земеделската ни продукция, целия ни износ за Русия беше 700 милиона. Сега е 500 милиона. За сравнение – за съседна Турция износът е над 3 милиарда, а за ЕС – над 23 милиарда.

При излизането ни от ЕС и загубата на този пазар, ще последват драстични съкращения на работници в почти всички сфери на икономиката, свиване на потреблението и драстично понижение на пенсии и заплати.

Още една спекулация – санкциите срещу Русия, за които плещят идиотите кандидат-президенти. Няма санкции срещу Русия. Тези санкции не са насочени срещу руския народ. Те са насочени само срещу конкретни лица – руски милиардери, банкери, политически лица, за които е безспорно доказано, че подкрепят руските терористи в Украйна и са съпричастни към окупацията на Крим.

Русия наложи истинските санкции.

Руските булдозери газят български чушки, докато българите плащат най-скъпия руски газ. http://agrobk.ru/v-tyumenskoy-oblasti-pod-gusenitsyi-sanktsiy-pustili-13-tonn-bolgarskogo-pertsa

Тоталната дезинформация, почти пълния контрол на Кремъл над медиите в България, заблудите, на които продължава да робува все още голяма част от българския народ правят възможни тези постоянни политически вакханалии, кризи, които мътят  водата на политическия ни живот и мозъка на българите.

А както знаем – в мътна вода най-лесно се ловят балъци. Както и се точат банки и бюджет.

Бъдете готови за нови милиарди, които България ще загуби…

А наивниците ще попитам : Как мислите, когато Русия изнася от България над 20 МИЛИАРДА ЛЕВА  годишно и то плащани за най-скъпия руски газ, за най-скъпите горива, колко продажници може да си напазарува само с 1% от тези пари?!

За онези, които не могат да смятат – 1% от 20 милиарда са 200 000 000 лв. Стигат ли за парламентарно мнозинство и един Министерски съвет, ммм?! И за 20 матрьошки кандидат-президенти?!