648427

Или как да запазим патриотичното кюфте?

Патриотичният фронт, ибрикчиите на ДПС, постигнаха своето.
Те успяха да попречат или да откажат хиляди българи по света да гласуват, но за сметка на това, подобно на Атака преди време, мобилизираха гласовете, които получи ДПС в Турция.
Скачени съдове, командвани от Кремъл.
Хиляди българи по света бяха принудени с часове на ред да се редят на опашки, да пътуват десетки или стотици километри, а в много секции дори и след 21 ч. местно време на улицата останаха опашки от българи, които не можаха да гласуват, както пишат редица издания. https://www.24chasa.bg/novini/article/5856926?utm_source=newspaper.bg&utm_medium=freetraffic&utm_campaign=nopriority640_41f2808e3a52409c7b10069471b42f1b

Идиотските промени, приети в Изборния кодекс по инициатива на тези тъй наречени „патриоти“ доведоха до километрични опашки пред секциите в Германия, Великобритания, Италия, където хиляди българи, след като са пътували с часове, висят на студа, за да могат да гласуват
За сравнение – в Германия, където живеят 280 000 наши сънародници бяха открити само 8 секции ?!
Видяхме и опашките, които се извиха в Лондон и Рим.

Да уточня – най-много секции в чужбина са открити в Турция. С любезното съдействие на т.нар. Патриотичен фронт.

По подобен начин за парламентарните избори, когато бе избрано правителството на ДПС с Орешарски, подкрепено за създаването си с един недостигащ глас – този на Волен Сидеров, изборните секции в Турция бяха увеличени от ЦИК с гласа на зам. председателката на комисията от Атака – Мария Мусорлиева.

Сега уж намаляваме изборни секции, но се оказа така, че хиляди българи по света не могат да гласуват и дори са връщани след затваряне на секциите в 21 ч. местно време.

Забележете, че тези т.нар. „патриоти“ нито веднъж не споменаха най-важните теми за обществото ни – най-скъпия руски газ, който България плаща, картелът при горивата, работещ с убийствена свръхнадценка, рекетът, осъществен от Росатом и поредните милиарди, които българинът ще плаща на Русия по схеми, заложени умишлено от руски мекерета още при подписването на договорите.

Мълчат като пукали патреотете. А иде реч за над 20 МИЛИАРДА ЛЕВА, които ежегодно прибира Кремъл от България. Включително и от най-скъпия ток от ВЕИ-тата. Малцина българи все още не знаят, че най-големият производител на скъпия ток от ВЕИ отново е руска фирма. https://istinata.bg/?p=536

Да уточним, че при невъзможност на тези наши сънародници да гласуват и на следващите избори, те завинаги ще бъдат заличени от изборните списъци. С любезното съдействие на т.нар. Патриотичен фронт. Те нямат нужда от гласовете на хиляди можещи, мислещи независими българи по света, защото знаят, че така както техния процент, така и на ДПС пада. Намалява кюфтето, един вид. Патриотичното кюфте. Скачени съдове на утвърдената имперска политика „Разделяй и владей“.

Не се учудвайте защо още през 1992 г. Ахмед Доган получи от колегата си по агентурна линия Каракачанов почетната значка на ВМРО.

14962454_1126578520730610_1882486509_n