За четвърт век българинът доказа, че упорито гласува против себе си и против националния си интерес.

Най-вече защото е лъган и манипулиран масирано от медии, които се управляват от статуквото. Друг е проблемът, че много хора дори не си напрягат мозъка, за да потърсят ИСТИНАТА.

Относно референдума –  да уточня нещо, за да знаят онези, които гласуваха на него.

Много от гласувалите не се запитаха защо организаторите на референдума и политическото ръководство на ДПС бяха закачени заедно на кранчето на Мултигруп още преди 20 години. Други пък изобщо не знаят този факт.
При мажоритарни избори победителят дори и с един глас преднина  взема всичко. Гласовете за останалите кандидати отиват в нищото и реално може да се окаже, че в парламента може да има само две партии, а гласът на повече от 3/4 от избирателите да отиде в кошчето. Примерно – в един избирателен район от 30000 избиратели има 10 кандидата. Първият взима 20%, вторият 17%, следващия 13% и т.н. до 100. Влиза само първият кандиат, за който са гласували само 6000 човека. Гласовете на останалите 24 000 човека отиват в кошчето.
Ако схемата на организаторите на референдума се осъществи, то при такова гласуване, както на изборите за президент на 6.11.2016 г. , в парламента щеше да има 150 депутати на БСП, 50 на ДПС и 40 на ГЕРБ приблизително. БСП щеше да има мнозинство само с  900 000 реални гласа.

Гласовете на останалите просто щяха да отидат в кошчето и така БСП само с 900 000 гласа щеше да има парламентарно мнозинство, отново подкрепяно от ДПС.
Мислете с главите си, а не с онова, на което седите!