112

Много от гласувалите на референдума не се запитаха „защо“?!
При мажоритарни избори победителят дори и с един глас преднина взема всичко. Гласовете за останалите кандидати отиват в нищото и реално може да се окаже, че в парламента може да има само две партии, а гласът на повече от 3/4 от избирателите да отиде в кошчето. Примерно – в един избирателен район от 30000 избиратели има 10 кандидата. Първият взима 20%, вторият 17%, следващия 13% и т.н. до 100%. Влиза само първият кандидат, за който са гласували само 6000 човека. Гласовете на останалите 24 000 човека отиват в кошчето.
По този начин изкуствено се увеличава процентът на ДПС, защото гласовете на милиони избиратели просто отива в кошчето.
Ако схемата на организаторите на референдума се осъществи, то при такова гласуване, както на изборите за президент на 6.11.2016 г. , в парламента щеше да има 120-130 депутати на БСП, 60-70 на ДПС и 40-50 на ГЕРБ приблизително. БСП щеше да има мнозинство или да е на прага на мнозинството само с 900 000 реални гласа и отново да има на разположение патерицата ДПС.

Не се учудвайте защо русофилски мекерета, които късат снимка на български президент искат ДПС да има нереално висок процент и представителство за сметка на загубени гласове за други кандидати.
Вече и последният идиот е наясно, че  ДПС е руски проект. Структура, създадена още по времето на режима на Живков, чието политическо ръководство бе изцяло съставено от доказани агенти на Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл. Структура, в която бяха вкарани верните партийни кадри на БКП.
Неслучайно Георги Първанов (агент Гоце) връчи най-високият държавен орден „Стара планина“ на Ахмед Доган (агент Сава). Неслучайно обръчът от фирми на ДПС беше обслужван и финансиран от руската банка КТБ. Неслучайно правителството на ДПС с Орешарски беше избрано с един недостигащ глас – този на волен Сидеров от Атака. Неслучайно тогава Централната избирателна комисия с гласа на представителя на Атака Мария Мусорлиева УВЕЛИЧИ броя на избирателните секции в Турция. Неслучайно БСП и ДПС са винаги заедно и в опозиция, и в управление. Неслучайно правителството на ДПС бързаше да положи тръбите на Южен поток. Неслучайно и днес гласовете на ДПС се вливат в руския кандидат.
nagrajdavaneto-na-dogan1
Когато говорим за скачени съдове, трябва да имаме точно това предвид.
Ако в парламента се гласуват тези промени, то тогава наистина ще разберем какво означава „Голям шлем“.
Неслучайно и днес малка армия от агенти на Държавна сигурност обясняват колко полезен е референдума, докато в „Господари на ефира“ показват хора, които са гласували за Референдума, защото бил добър човек.
Мислете с главите си, а не с онова, на което седите! Излъгаха ли ви за пореден път, как мислите?                       И се запитайте защо никой не беше допуснат до националните медии за да ви обясни всичко това и какво следва?!
Гнусотийка, нали?!
Споделяйте, моля!