Политическите борби в България се свеждат до това КОЙ да обслужва схемите на руския енергиен империализъм за източване на националния ни ресурс, КОЙ да обслужва експанзията на съвременния руски  олигархичен империализъм в България и КОЙ да прибира комисионните от поредния грабеж!

За две правителства ГЕРБ не предприе мерки срещу картела при горивата. Напротив. Заедно с БСП го обслужваха и чрез законодателната и чрез изпълнителната власт. Тази мимикрия е основната причина за сериозния отлив на избиратели при ГЕРБ.
Борисов, предупредих те, спомняш ли?!
Казах ти още преди повече от година, че това ще ти коства най-малко 500 000 гласа.
България продължава да е единствената държава в Европа, зависима на 100% от руския газ и то най-скъп за България.
С 50% по-скъп, отколкото за Германия, с 40% по-скъп, отколкото за Чехия и Унгария. Не направиха нито опит да предоговорят по-ниски цени, нито пък да осигурят алтернативни доставки на по-евтин газ.

ПРОБЛЕМЪТ е, че голяма част от избирателите директно припознават като свои политици бруталните руски мекерета, които ОТКРИТО защитават интересите на руския енергиен империализъм – БСП, ДПС, Патриотичния фронт.
Те не само, че години наред мълчат за тези най-важни за българското общество проблеми, но дори директно говорят и работят за по-пълно обвързване и слугуване на руския енергиен империализъм. Да не припомням каква идиотщина искаше да прокара правителството на ДПС и БСП и да загроби България с още 8 милиарда за строежа на Южен поток – проект, от който България няма нужда, проект, който щеше да бъде финансиран с български пари без България да получава и лев от транзитни такси. Проект, който целеше единствено заобикаляне на Украйна и доставка на руски газ за Италия и Австрия. Платен с български пари.

Тежко и горко на България, ако тези брутални руски мекерета успеят да осъществят всичко, което са замислили!!!
Пълен абсурд, но мнозина българи гласуват против себе си и против своя интерес за тези брутални руски мекерета. Затова продължават да са най-бедни в Европа, с най-ниски пенсии и заплати, но плащат най-скъпия руски газ и горива, както и непосилни сметки за парно. Те дори не знаят, че и най-големият производител на скъпия ток от ВЕИ е отново фирма на Лукойл. Най-вече поради липса на информация, много хора живеят все още в пълна заблуда и правят пореден погрешен избор. Това е целта. Нормално, националните медии са под пълен контрол на Кремъл.

Голяма част от избирателите на ДПС все още не осъзнават, че цялото политическо ръководство на ДПС, съставено от доказани агенти на Държавна сигурност вече четвърт век се управлява от Кремъл и обслужва руски интереси. Неслучайно години наред руската банка КТБ финансираше обръч от фирми на ДПС, а накрая беше и фалирана от този обръч, с раздадени над 4,5 милиарда лева кредити.
Те са скачени съдове с Атака, ВМРО и Патриотичния фронт и си наливат взаимно гласове чрез изкуствено противопоставяне. Само идиотите им се връзват, ама хич не са малко. Радостно е, че все повече български турци осъзнават този факт. За съжаление, в регионите където ДПС е пълновластен господар тези скромни, трудолюбви хора са изцяло зависи от структурите на ДПС и живеят в постоянен страх дали ще им се изкупят тютюна и млякото, дали ще си намерят работа при местния бос на дървената мафия. По тези места ДПС управлява като мутренска структура. Ситуация, умишлено създадена и закрепена от държавната власт, така както през 90-те години милиони българи трепереха пред мутрите, които си развяваха байряка пред МВР. Мъка.
Над 30 % от икономиката ни е директно в руски ръце и поне още толкова – в ръцете на техни мекерета и подставени лица. https://istinata.bg/?p=449
Както знаете, акцизът при горивата в България е най-нисък в цяла Европа – само 65 ст./литър. В Германия примерно е 1,20 лв. на литър.
А крайната цена е еднаква – 2 лв.. Германската хазна прибира от всеки литър 1,20 лв. и с него строи магистрали, болници, училища, увеличава пенсии. От всеки литър в България в хазната влизат само 65 ст. Другото го прибира руснака и организирания от него картел.
10
Правителството и парламентът могат още утре да определят регулаторен орган, който да определи таван на надценката. Не искат! Още утре могат да лицензират данъчни складове за горива и да облекчат по-евтин внос на горива. Не го правят. Години наред КЗК умишлено и целенасочено бездейства, а Върховният административен съд се превърна в офис на Лукойл и Росатом, който постоянно осъжда България в полза на руските фирми и легализира грабежа при дребните „пропуски“ на законодалне и изпълнителна власт.

От т.нар. опозиция мълчат по въпроса като пукали. Защото камбаните на Кремъл заглушават в кухите им русофилски лейки звукът на българския национален химн.
По-скоро, май че го заглушават с едни тлъсти комисионни за да работят дружно против националния ни интерес. А иде реч за милиарди. Годишно.
Всъщност, тези схеми са заложени още по времето на правителството на Тройната коалиция . БСП-ДПС-НДСВ.
Пълна мимикрия.
Смея да твърдя, че ГЕРБ умишлено издигнаха неизбираема кандидатура, за да се постигне политическа дестабилизация на България, подобно на февруарските протести през 2013 г. , организирани от агентурата на Кремъл.
Както се сещате, в такова мътно време най-лесно се фалират банки, най-лесно се замитат следи, най-лесно се правят далавери.
Точно това имам предвид, когато казвам, че политическите инженери на ГЕРБ са същите, които стояха и зад СДС, и зад НДСВ. Те само са за парлама на основния играч БСП и другия солташак на Кремъл – ДПС.
БСП/БКП са неразделна част от този грабеж още от 1944 г.
Те съществуват единствено и само благодарение на руските щикове, проболи българската плът на 9 септември 1944 г., а обслужващия политически антураж е просто за парлама.
БСП отдавна се превърна в едробуржоазна партия от олигархичен тип, чието ръководство е съставено от едри капиталисти, банкери, хотелиери, търговци, които заедно с ГЕРБ прокараха поредица от лобистки закони, обслужващи едрия капитал, банките, отделни гилдии, и най-вече РУСКИЯТ ЕНЕРГИЕН ИМПЕРИАЛИЗЪМ.
Това е причината половината от българите да не гласуват, въпреки че изборите са задължителни. Те не разпознават свои представители, защото В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИСТИНСКА АВТЕНТИЧНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС.
ИМА САМО ЖАЛКИ РУСОФИЛСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЧАВРИ – ПОДОБИЯ НА ПАРТИИ, УПРАВЛЯВАНИ ОТ МАРИОНЕТКИ, (ДА ГИ НАРЕЧЕМ ПО-ТОЧНО – МАТРЬОШКИ), КОИТО ОБСЛУЖВАТ СЛЯПО И БЕЗОГЛЕДНО РУСКИЯ ЕНЕРГИЕН ИМПЕРИАЛИЗЪМ.

Проблемът е, че над 1,2 милиона избиратели гласуват за тези т.нар. партии, които открито обявяват своята политика в подкрепа на  Русия, въпреки вековната импреска антибългарска политика на тази империя. Представяте ли си до какво ниво на мозъчната дейност са сведени тези хора?! Да не коментирам пък естественият им съюзник ДПС.

Поради мимикрията на останалите политически субекти, заблудата на избирателите е разбираема.
Факт – в България няма българска партия! Време е да я създадем!

Т.нар. „дясно“ отдавна е умъртвено. Умишлено и целенасочено, чрез пълна мимикрия и поредица от манипулации. Говоря не за политическите носители, а за самата идея за дясна политика – за честността, за откритостта. Говоря за Дясното като ценност и разбирането, че работещите хора, произвеждащите хора не бива да бъдат спъвани от държавата и да хрантутят паразити на всяка цена. Говоря за социална политика, която да провокира хората да работят, да произвеждат, а не да паразитират.

До този момент ще продължаваме да плащаме най-скъпия руски газ, най-скъпите горива, енергийната мафия ще продължава да ни цеди, икономиката ни ще продължава да е неконкурентна и нови хиляди българи ще продължават да бягат от тук и да търсят нормален живот за себе си и децата си и нормално заплащане на труда си  в държави, в които никога не е газил руски ботуш !