nagrajdavaneto-na-dogan1

Агент Гоце от Държавна сигурност, известен и като Георги Първанов , връчва най-високият орден „Стара Планина“ на агент Сава на Държавна сигурност, известен и като Ахмед Доган. На философа от Дръндар ще бъде изплатен и милионен хонорар в качеството му на енергиен специалист „хидроинженер“

На днешната дата – 28.10.1991 г. при вот на доверие бе свалено правителството на Филип Димитров.

Бе свалено от ДПС, чиято парламентарна група бе съставена изцяло от доказани агенти на Държавна сигурност – верният слуга на Кремъл.

Истинската причина за сваляне на правителството тогава остана скрита от обществото.

Правителството на Филип Димитров отказа да приватизира  Нефтохима и да го предаде в ръцете на руснаците. Дори излезе с решение, в което се мотивира – предприятието е стълб в бюджета на България и елемент от националната сигурност.

Днес сараят на Доган се намира върху терен на Лукойл край терминала им в Росенец, а самият терминал продължава да няма измервателни уреди въпреки категоричните законови изисквания. Пореден български министър-председател се прави на ни лукял, ни лук мирисал, да не кажа на бит п… и нехае пред този факт.

Днес фирмите от групировката на Лукойл декларират годишни приходи в България от над 12 МИЛИАРДА ЛЕВА,  но не отчитат и стотинка печалба (вече изложих конкретни факти и официални данни от отчетите – https://istinata.bg/?p=449 ). В страната ни върлува убийствен картел при горивата, работещ със свръхнадценка от над 25% и продава горива на 2 лв. за литър при нормална цена от 1,60 лв./л.

Сравнете сами – акцизът в Германия е 1,20 лв. върху литър. В България – 60 стотинки. Крайната цена е еднаква. В Германия хазната прибира тези 1,20 лв. от всеки литър и с тези пари строи магистрали, провежда социална политика, увеличава пенсии, строи болници и училища.

В България тази разлика я прибира руснака и организирания от него картел, подкрепян от правителството и парламента, както и от съдебната система – организирано, целенасочено.

Всъщност малцина българи си дават сметка защо точно от КТБ беше захранван обръча от фирми на ДПС?!

Банката е създадена като структура още по Живково време от руската агентура в съучастие с агенти на Държавна сигурност. Банката е създадена като универсален правоприемник на активите и пасивите, правата и задълженията на БСФК „Булгарсовинвест“, с капитал 500 000 000 лв. БСФК „Булгарсовинвест“ е регистрирано още през 1988 г. от гражданите на СССР (сещате се какви агенти са)  Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. За участвалите в създаването на структурата от българска страна прилагам решения на КОМИСИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ . Интересното е, че в графата „Снемане от действащия оперативен отчет“ липсват данни. Прилагам и оригиналните обяви в Държавен вестник, както и данните от Комисията, които всеки може и сам да види. Публични са:

1

2

3

Само година по-късно агентите от българска страна ще бъдат пренасочени към други две банки, които ще бъдат източени и фалирани, заедно с още 10 други банки през 1996 г., като ще бъдат раздадени общо над 300 милиарда лева необезпечени кредити. Под зоркия поглед на управителя на БНБ Тодор Вълчев – също доказан агент на Държавна сигурност.

Днес с парите от КТБ, дадени на обръч от фирми на ДПС, контролирани от един свръхтлъст депутат от ДПС , Кремъл владее и контролира редица медии в България – вестници, телевизии, сайтове.

През КТБ руснаците докопаха и БТК, и 80 % от Булгартабак, ( http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm ), в който благосклонно са отпуснали и дял от 10% за ДПС. За останалите 10% злите езици твърдят, че са собственици на един премиер. Е, колко да са зли тия езици?! ( https://istinata.bg/?p=298 )

Само наивен и тъп човек може да не види голите факти – ДПС е създадено и контролирано от Кремъл с помощта на безродните агенти – помияри на Държавна сигурност с една единствена цел – да дестабилизира политически България и да осигурява на Кремъл онзи баланс в политиката, който не могат да си подсигурят чрез достатъчно продажници. Цялото политическо ръководство на ДПС беше съставено от доказани агенти на Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл, а дори и днес временният им председател също е такъв.  Неотменим принцип на руската имперска политика, прилаган спрямо България през последните 150 години – РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!