12733513_10208317662236947_6420630007522655041_n
Добре е, че официална Анкара забрани на прасета да влизат в Турция.
Вече и на последния идиот е ясно, че цялото политическо ръководство на ДПС е съставено от брутални РУСКИ мекерета.
Добре е, че Анкара по този начин най-сетне се разграничи официално от ДПС и даде да се разбере и от последния идиот, че цялото политическо ръководство на ДПС още при създаването си е съставено изцяло от доказани агенти и сътрудници на Държавна сигурност – верният слуга на Кремъл. Една безродна, антибългарска структура, поставила си за цел да мачка и гази българските граждани в слугинажа си към руския империализъм.

2
Дружно, вкупом, по всички медии, руски мекерета от Държавна сигурност се хвърлиха на амбразурата пред Ахмед Доган, за да го бранят. Изкараха го по-голям патриот от Левски тези безродници.
Дори в т.нар. библиотеркарски институт, създаден от смраддливата ченгеджийска сган, му връчиха някаква награда на името на Стефан Стамболов.
Гавра! Пълна Гавра! С историята и гордостта на България.
Същият Стефан Стамболов, съсечен насред София от подобни продажни руски мекерета.
Да припомня – убийството на Стефан Стамболов е организирано от Наум Тюфекчиев, предател, вербуван от Русия още за убийството на българския външен министър Вълчович в Цариград през 1892 г.
Ето ви и текста на секретната грама на руския консул в Цариград. Грамата е публикувана за първи път в книгата на Васил Коларов „Авантюрите на руския царизъм в България” през 1934 г. Представям и последващите грами за да се убедите, че мекеретата, пратени да убият Стамболов са вербувани най-рано още през 1892 г.
1

3

4

5

6
(Допълнително ще ви запозная и с останалите секретни грами, с които се организират убийствата на български патриоти, превратите и метежите, саботажите на Съединението, подкупването на продажни полтици и то с парите, които българския народ изплаща за руския окупационен фонд).
Нека да припомня на уважаемия читател, че след убийството на Стамболов от руските мекерета, физическите убийци са заловени и осъдени на смърт. Много бързо продажното русофилско правителство заменя присъдите с 20 г. затвор, а само след няколко години убийците са пуснати на свобода. През 1898 г. са възстановени в чин и предателите-офицери, които извършват метежи и преврати през 1885-1886 г. с цел присъединяване на България като губерния към Русия, но след неуспех се спасяват с бягство при господарите си. Такива като един от най-големите предатели на България и българщината, като Радко Димитриев.
Справедливостта застига предателя. Самият Тюфекчиев е застрелян като бясно псе от Тодор Александров с 6 куршума на същата улица „Г.С.Раковски”, много близо до мястото, където е посечен великият Стамболов. Заслужен край за всеки предател-русофил.
Та, приятели…
Представяте ли наглостта на тази гнусна, безродна, продажна русофило-ченгеджийска сган, която удостоява Ахмед Доган с награда на името на Стефан Стаболов.
Сърцето ми се къса и се моля Тодор Александров да се върне отново!!!
Да не забравяме, че агент Гоце (Георги Първанов) връчи на Ахмед Доган и най-високия държавен орден – „Стара планина”
Но да се върнем на темата…
За разлика от нашата продажна политическа каста, закачена изцяло на кранчетата на руския енергиен империализъм, който брутално източва от България милиарди и то по най-високите цени за руски газ и нефт в Европа, политиците на комшиите действат на добре отработения през годините принцип „Интереса клати феса“, и до този момент не искаха да си развалят дослука с Кремъл.
Е, сега вече, когато контрабандата на руската фирма Булгартабак, в която дял има и ДПС, залива турския черен пазар и след като пропадна и последния шанс за Турски поток, поради един свален самолет, Анкара дава да се разбере, че не желае руските мекерета да се месят повече в двустранните ни отношения.
Това трябва да е ясно и на самия Бойко Борисов.
Както и самите руснаци твърдят, те притежават 79.83% от Булгартабак. –http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm
Още преди няколко месеца попитах премиера КОЙ притежава останалите 20 % и има ли сред съдружниците политици от ДПС, които Кремъл подхранва по още един начин?
https://istinata.bg/?p=298
Отговорът с вятърът се носи. Но от Анкара.
Миналата година турските финансови служби поискаха от главния ни прокурор разследване на контрабандни канали на руската фирма Булгартабак, защото се оказа, че цигари с тази марка са на първо място на черния пазар в Турция.
Да сте чули за подобно разследване?!
А давате ли сметка колко губи България?!
Днес политическото ръководство на ДПС се тресе, насрано от страх, а аз мога да сторя само едно.
Понеже България явно се управлява от продажна русофилса банда…
Понеже явно и в ресорните служби доминират продажни руски ибрикчии, щото, ако не беше така, отдавна цялото ръководство на ДПС да е предадено на прокурор по Глава първа от особената част на НК „Предателство, измяна, шпионаж“… Да не споменавам източване на ДДС, акцизи, незаконна сеч.
Мога само да помоля правителството в Анкара да разшири забраната и върху останалите членове на политическото ръководство на ДПС, за да стане ясно и на последния идиот, че това е една брутална проРуска банда, конструирана от верния слуга на Кремъл – Държавна сигурност, за да клати България и да улесни прокарването на експанзионистичната политика на руския империализъм и завладяване на България – политически и икономически!!!
https://istinata.bg/?p=351