4

Каква прекрасна театрална постановка разиграха московските мекерета в ДПС, ммм?! Пахнет, та дрънка. Едната матрьошка излиза от другата другата, а пък двете правят кандармъ.

Циркът пасти да яде. Театър е туй, аджаба – сериозна работа. Гьонсуратлък от висша класа.
Местан бил казал, че Турция била имала право да си защитава въздушното пространство, пък Доган скочил от сараите в патриотичен пристъп.
Патриотичен, ама към Кремъл. Изкараха го от мухъла, точно когато трябва.

Платената русофилска проституция изкара своите проститутки масово по всички медии и те в един хор започнаха да твърдят, че видите ли, Местан работел за Анкара. Само пълен идиот може да повярва на тези глупости. Местан има толкова общо с Анкара, колкото и Волен Сидеров.

Никой не бива да забравя, че цялото ръководство на ДПС е конструирано от Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл изцяло от доказани агенти. С обявени вече агентурни досиета. Като Доган и Местан. И като на новия временен лидер на ДПС Рушен Риза.

Целта е ясна. Да се хвърли отново прах в очите на „електората“. На онези български турци, които по един или друг начин вече са разочаровани от ДПС и са наясно с двуличната му същност, с генезиса му, свързан с Кремъл. Сега вече изведнъж имат и нова алтернатива. Едната матрьошка изведнъж се оказва с чалма. Глупости на търкалета. Вярвате ли на този театър?! Само забележете кои лансират тази версия – най върлите русофили, които изкараха Доган най-големия патриот. Остава сега да вземат по един ибрик и да отидат в сараите му и да го подмият.
Целта е и да се пооправи имиджа на ДПС пред обществото и по-скоро пред малоумната му русофилска част. Да се демонстрира, че ДПС е структура, на която може да се разчита.
Пяна на устата им излезе на русофилите да хвалят Доган.
Един по един, организирано, във всички медии, доказани агенти на Държавна сигурност и безродни русофили обявиха Доган за велик политик, патриот, стратег…Ум да ти зайде.
Ясно е, че раята трябва да бъде убедена, че ДПС е удобен партньор за властта, особено след като фирма, приближена до структурата, спечели поръчка за стотици милиони за строежа на магистрала „Хемус“. С най-висока предложена цена?!
Раята трябва да бъде убедена, че ДПС е удобен партньор за властта, след като никой и нищо не прави по разследване на грабежа в КТБ, след като в следствието години наред на трупчета стоят дела за източване на ДДС и акциз за стотици милиони.
Гяурите трябва да разберат, че провалът на съдебната реформа не е страшен, че разследване на колосални грабежи не е важно, а важното е, че властта може да разчита на подкрепа от кремълското лоби.

И неслучайно България продължава да плаща НАЙ-СКЪПИЯ РУСКИ ГАЗ в Европа. Довело до фалит на цели сектори от икономиката и до неконкурентоспособност на малкото оцеляло производство. Да не споменавам непосилните сметки за парно. Няма как да си конкурентен, няма как да оцеляваш, когато в себестойността на произведеното газът заема до 50-60 %. Няма как да плащаш поносимо парно, когато България плаща с над 40% по-скъпо за руския газ от Германия.

И неслучайно продължава тоталния монопол на Лукойл в производството на горива и собствеността на данъчните складове за горива. Факт – за последните 7 години „Лукойл Нефтохим“ АД е отчел приходи от над 46 000 000 000 лв. (46 МИЛИАРДА ЛЕВА), но нито стотинка печалба. В нито една от годините?!

2

Над 46 милиарда приходи за последните 7 години. И нито стотинка декларирана печалба.

И неслучайно никой нищо не направи срещу енергийната мафия.
Факт – най-големият производител на най-скъпия ток в микса е руската фирма „ЛУКОЙЛ ЕНЕРГИЯ И ГАЗ БЪЛГАРИЯ“. За последните 7 години са отчели приходи от над 640 000 000 лв. Платени от джоба на всеки българин по най-високата тарифа.

1

И неслучайно властта упорито отказва да каже кой е съдружника на мажоритарния руски собственик в „Булгартабак“. Но вместо това гласува в парламента акцизни и социални облекчения за руската фирма.
И неслучайно никой нищо не предприема срещу дървената мафия.
Да не споменавам делата срещу Христо Бисеров, Щерю Щерев…Списъкът е безкраен.

Циркът, разигран от кремълските мекерета в ДПС е уникален. Той има за цел да покаже на раята, че всичко е под контрола на здравите сили и няма причини за притеснение.
А раята слушка и папка, докато в посока Кремъл ежегодно изтичат десетки милиарди.
И не се учудвайте, ако утре извадят компромати срещу Местан, държани на тъмно, за да се осветят, когато потрябват.

В същия момент нито Сметна палата, нито НАП, нито ДАНС, нито Прокуратура търсят сметка на Доган откъде са милионите за палатите му в Бояна.
Откъде са стотиците хиляди левове , с които още през 1992 -93 г. си купи мезонетите на ул.“ Лерин“?!
Откъде са парите за хотела в парцела на Лукойл от 180 дка край терминала в Росенец, на който наскоро изникна и хотел.
Барем да мъцнат нещо по въпроса, ама не.
Чадър, тотален чадър…

Никой не бива да си прави илюзии, че в тази политическа структура, чието ръководство е съставено преди 25 години  изцяло от доказани агенти на Държавна сигурност, може да се случи нещо случайно.
Ако нещо такова се случи – виж присъдата на  Октай Енимехмедов.
Ако нещо такова се случи – виж как приключи Ахмед Емин.