1

путин-пустиня_cr

Путин твърди, че бомбардира Ислямска държава, но тя атакува Париж, а не Москва

Какво иска Путин?!
Путин иска една разединена Европа.
Една тероризирана Европа.
Европа, в която псевдонационалистическите структури, финансирани от Кремъл, подобно на структурата на Льо Пен, да доминират в политическото пространство. Кремъл ще направи всичко възможно за да саботира единната енергийна политика на ЕС.
От години твърдя, че Европа захранва ежегодно със стотици милиарди долари Русия, докато руските танкове и ракети продължават да са насочени към нас. И този абсурд продължава. Русия продължава да строи с нашите пари оръжия, насочени към нас. Русия продължава да финансира тероризъм срещу нас. Тя продължава с нашите пари да си купува политици, медии и влияние.
Днес Франция бере горчивите плодове на тази беззъба политика. Утре ще е Лондон, вдругиден Берлин и София.
Путин твърди, че бомбардира Ислямска държава.
Но тя тероризира Париж?!
Стотиците хиляди мигранти не бягат в Русия.
Бягат в Западна Европа.
Истината е очевадна – от десетилетия Русия дестабилизира арабския свят. Единственият основен конкурента на руските газови и нефтени досавки за Европа. И печели стотици милиарди долари годишно.
Русия финансираше и поддържаше режимът на Саддам, за да води дългоодишна война с Иран, а после за да нападне и Кувейт. Подържаше и въоръжаваше сатрапът Кадафи, както и режимът на Асад.
Истината е очевадна. През Сирия трябваше да минат три газопровода за Европа – от Египет, Катар и Саудитска арабия. Вярното руско мекере Асад естествено саботира този процес. Саботира го против интересите на Сирия и на собствения си народ. Защото щеше да печели милиони долари от транзитни такси. Нещо повече. Той дори не разработи големи газови находища, открити в самата Сирия. Естествено, че съседите му реагираха и финансираха опозиция.
Беззъбата Европа само наблюдаваше този процес. Както анализаторите изтъкнаха – икономически гигант, но политическо джудже.
putin-kolajТочно това иска Путин. Разединена Европа, тръпнеща пред терористичен ад, Европа, в която паразитни националистически структури да саботират процесите на единение и единната енергийна политика.
Самият пример как от България Кремъл успя да вкара в Европарламента свои депутати е достатъчно красноречив. Да припомня, че по време на гласуването за асоцииране на Украйна в ЕС депутатите на ДПС и „България без цензура“ напуснаха залата и не гласуваха.

С трохички от милиардите, Русия си купува и създава както отделни политици, така и цели политически структури.
А тяхната естествена среда на развъждане е една дестабилизирана и несигурна Европа.
Едно ще кажа на европейските политици и на техните избиратели.
Докато Европа продължава да захранва Русия със стотици милиарди долари годишно, това ще продължава.
И ще ги призова.
А на всеки европеец трябва да е ясно едно – естественият враг на Русия и на Ислямска държава е общ – европейските ценности, европейската демокрация и стабилност.
ОЧЕВАДНО Е!
Предприемете спешни мерки за тотално спиране на руските газови и нефтени доставки за Европа!
Спрете да наливате в казана на Дявола!
Нито капка руски газ и нефт не трябва да влиза в Европа!
И не очаквайте от САЩ да се бори за вашия енергиен пазар и за по-евтини енергийни доставки.
Осигурете ги сами на своите граждани!
И помнете ми думата!
Когато това стане, тероризмът ще спре!
Ще спре и касапницата в Сирия!
Защото няма да има смисъл от тях.